Sähkösopimus ilman luottotietoja | Vertaile tästä

Useat sähköyhtiöt myyvät sähköä myös luottotiedottomille. Jotkut yhtiöt voivat pyytää maksutakuuta, ja pieni osa voi kieltäytyä myymästä kokonaan.

Mutta käytännössä voit siis kilpailuttaa sähkösi samaan tapaan kuin kuka tahansa muu. Kilpailuttamaan pääset tästä.

⚡ VERTAA HALVIN SÄHKÖ⚡

Valitse halvin sähkösopimus tästä ja säästä sähkölaskussa!

Miten ilman luottotietoja saa sähköä?

Sähkö katsotaan jokaisen perustarpeeksi ja perusoikeudeksi Suomessa. Näin ollen, jokaisella tulee olla mahdollisuus sähkösopimukseen—luottotiedoista riippumatta.

Toisinaan jotkut firmat voivat olla myymättä sähköjä luottotiedottomille. Mutta yksi asia on varmaa: jokaisella paikkakunnalla on Suomessa lain nojalla oltava vähintään yksi sähköyhtiö, joka myy sähköä myös luottotiedottomille.

Tällainen sähköyhtiö tunnetaan myös nimellä toimitusvelvollinen sähköyhtiö. Sen tehtävä on varmistaa, että jokaisella on mahdollisuus sähkösopimukseen.

Miten kilpailutan sähköt?

Kannattaa aloittaa kilpailutus ihan samalta viivalta kuin kenen tahansa muunkin. Eli mene sähkönkilpailutussovellukseen, ja syötä asuinpaikkasi ja arvioi kulutuksesi, jotta saat parhaat sähkösopimukset eteesi.

Tässä esimerkiksi etsin itselleni halvinta mahdollista määräaikaista sähkösopimusta.

Sähkön kilpailutussovellus

Valitse sopimuksista houkuttelevin, ja solmi sähkösi kyseisen firman verkkosivuilta.

Sähkösopimustyypit

Ennen sähkösopimuksen tekemistä, kannattaa lukea huolella tämä artikkeli. Siinä käyn läpi kaikki sähkösopimustyypit, ja opetan miten säästät sähkölaskussasi mahdollisimman paljon.

Lyhyesti, sähkösopimuksia on seuraavanlaisia:

Varsinkin kaksi ensimmäistä ovat näistä erittäin yleisiä, ja molemmissa on hyvät ja huonot puolensa. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua paremmin!

Vertailusovelluksen antamat hinnat ovat vain suuntaa-antavia ja voivat olla todellisuudessa halvempia tai kalliimpia riippuen kulutuksestasi ja sen optimoinnista.

Lue myös

Kilpailuta sähkösi vaivatta